Wednesday, June 27, 2012

Sembelit...tak de pelawas...

Amboiii....mentang2 dalam ATKINS diet tak leh makan buah uols bising kata susah nak buang air besar ek??? Kemain uols ni tau tak...

Baca balik entry2 yang awal2 dulu...bukankan kita dah highlight dah...minum air 3L sehari tu masuk category WAJIB...more than 3L recommended...hah uols ada buat tak??? Haaaaaaa cek balik....takkan sembelit kalau dah minum bergelen2 air tu...air jugak sebagai pelawas kan??? Jangan buat2 lupa...saje nak cari salah lettew..noti uols ni tau...Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡


AMARAN KERAS: AIR MASAK WAJIB MINUM 3L and ABOVE DALAM SEHARI!!!!!!!!

*1L for every 25kg body weight* ni apa yang tubuh anda perlu..so kalau nak buang sisa toksin dan lemak kena la minum lagi banyak dari what ur body needs ok....

ANDA BOLEH MELAKUKANNYA!!!!


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

A Better ME

LilySlim Diet days tickers