Monday, January 18, 2016

17•01•16

Huh Shah Alam menjadi saksi...
10km berjaya kuredahi dalam hening pagi
Walau mengambil masa begitu lama tapi aku bangga
Jom kurus
Gagal dan gagal dan gagal lagi
Harap 2016 aku dah tak gagal
6 minggu plannya nak turunkan 5kg
Bermula 17•01•16
Lulzzz...
Next week balik kampung..ntah la camne..
Tahun 2016 ni every weekend mmg ada xtvt pecah lemak
This weekend maybe tak dak la sbb balik kampung...so pecah lemak kat umah je la this week kan

NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Sunday, January 17, 2016

11•01•16

Morning walk at Putrajaya
8km not bad la
Semangat membara jangan seperti kera..
Lulzzz

NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Sunday, January 3, 2016

02•01•16

Jangan hangat2 tahi ayam sudahla

Jangan 1st & 2nd January semua post fitness, masuk 1st & 2nd February semua post unhealthy food lulzz

Biasanya macam tu lah knowing me kan

Jiwa tak cukup kental

Tapi melihatkan lelemak tepu semakin galak menghinggap kat badan terus inshoff

2016 ● A brand new me??


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Saturday, January 2, 2016

01.01.16

Tahun baru mahu aku buka buku baru.
Chapter satu.
January satu di tahun baru.
KL New Year Run 2016 with my loved ones.
Teruskan. DOAKAN 

NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Friday, December 4, 2015

3 Dec 2015

Juadah berbuka puasa
Baru tahu nikmat nenas ni sedap sebenrnya
Masak cili api udang nenas lagi lah sedapnyaaa oiiii
Di tambah pulak dengan ikan jenahak goreng rangoop...
Uhhh..yes no rice

NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

A Better ME

LilySlim Diet days tickers