Monday, September 29, 2014

Day 29 of 90

Juadah berbuka 4 zulhijjah...

Diet diet jugak, puasa sunat jangan lupa, agar lebih sihat rohani dan jasmani ;)


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Day 29 of 90


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Friday, September 26, 2014

Day 26 of 90

Menu lunchbox sebenarnya tak berapa healthy...scramble egg tu je la healthynya...hari ni takde selera nak makan...so teringin nak makan cheese nuggets n hotdog....so ni lah hasil lunch box hari ni...hoho...

Takkan setiap hari tu healthy...mesti ada hari rasa nak mati...hahaha...so tipu jugak la sikit sikit...lulz...

Uols baik baik saja kan??

Esok ada percutian bersama rakan rakan...harap tak banyak cheat lah...hoho...kalau tak parah jugak ni..dah la ada birthday celebration lagi..hahhaa..harap dapat bertahan lah tak makan kek birthday..wkakaaka...


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Thursday, September 25, 2014

Day 25 of 90

Belanja satu pic lunchbox hari ni bleh..

Too many things to do in so little time..wah gitu..bz sgt bunyinya kan..lulz..i prefer kerja yg guna tenaga dari guna otak..penat wooo perah idea ceh..

Kat office bnyk guna otak so nak update blog pun jd pendek akal dah..malaa nak mengarang..hari ni free skit ah..

Ehem dah nak dekat 30 hari dah ni...agak agak berapa kg la turun eh..kikiki..berdebau rasanya..lulz...

Love jyeah...


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Sunday, September 21, 2014

Inspirasi

Terima Kasih buat yang sering memberi inspirasi...yang pertama kali beri aku kekuatan utk berlari..terapkan keyakinan ku utk mula berlari dan terus berlari tanpa perlu banyak peduli...yang dulunya aku sering lemah tak punya kekuatan utk lakukan itu dan ini...terima kasih kerna sering meyakini...

Dari zaman sekolah hingga lepasan sekolah berganjak ke alam universiti aku sering merendah diri utk libatkan diri dalam apa jua acara sukan yg perlukan aku berlari...sehingga kakak ku berikan aku inspirasi saat dia mampu lakukan semua ini...

Maka buat mereka yg sebahtera..dengar kataku..mula...langkah pertama itu titik mula kita...usah peduli dengan kata manusia...bergaul dengan mereka yg punya cita cita...yg akan beri sumber kekuatan kepada kita..bukan melemahkan jiwa..ingat!! Saat sudah berjaya..sama sama bawa yang lain sama ya...usah bongkak angkuh dan sombong dgn kejayaan diri..teruskan memberi inspirasi moga kalian adalah sumber inspirasi yg lainnya..semakin tinggi ilmu jadilah yang semakin banyak membantu..bukan lebih 'membatu' seolah kamu semua tahu ;)


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

A Better ME

LilySlim Diet days tickers