Tuesday, October 7, 2014

Day 36 of 90

Wah hampir terlupa dgn 90,day challenge...

Raya oii raya..

Lahap semua depan mata

Nasi sambal pari
Nasi lemak cotek
Nasi goreng Cina
Roti jala n kuzi ayam (masakan klantenese)
Roti canai
Roti nan
Speggiti olio
Chips

Nah amacam...ada bran...n u know what berat tak naik..hahaha...tp jgn nak melpau sgt lah..smua tu dimakan dalam masa dua hari je..hahaha..kalau lebih dari 3 hari rasanya mmg naik la..wkakaaka...best kan..hahaha..uols jgn amalkan mcm ni eh..bg saya je buat keje camni..ahahah..

Selamat hari raya uols..

Makan lembu berpada pada k

Lots of love ;)


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Wednesday, October 1, 2014

Day 31 of 90

Juadah berbuka 7 zulhijjah...alhamdulillah...

Fav turun temurun pizzahut punya new Orleans drummet & baked chicken ball ;)


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Monday, September 29, 2014

Day 29 of 90

Juadah berbuka 4 zulhijjah...

Diet diet jugak, puasa sunat jangan lupa, agar lebih sihat rohani dan jasmani ;)


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Day 29 of 90


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

Friday, September 26, 2014

Day 26 of 90

Menu lunchbox sebenarnya tak berapa healthy...scramble egg tu je la healthynya...hari ni takde selera nak makan...so teringin nak makan cheese nuggets n hotdog....so ni lah hasil lunch box hari ni...hoho...

Takkan setiap hari tu healthy...mesti ada hari rasa nak mati...hahaha...so tipu jugak la sikit sikit...lulz...

Uols baik baik saja kan??

Esok ada percutian bersama rakan rakan...harap tak banyak cheat lah...hoho...kalau tak parah jugak ni..dah la ada birthday celebration lagi..hahhaa..harap dapat bertahan lah tak makan kek birthday..wkakaaka...


NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

A Better ME

LilySlim Diet days tickers