Friday, April 3, 2015

BestMobile

 CLICK SINI 

Latar belakang syarikat
Sudah pasti nak tengok sesuatu bisnes kita kena tengok company background dulu kan Kalau company tempatan ni tak boleh nak expect yang tinggi-tinggi sangatlah kan, paling penting kena tahu serba sedikit, takdelah tak sampai 2-3 bulan join company tutup
ni aku ambil daripada internet jugak
BESTMobile diuruskan oleh BestMobile Malaysia Berhad (Reg. No: 1132252-H), sebuah syarikat bumiputera dengan modal dibenarkan sebanyak RM10 juta. Melalui syarikatnya iaitu Cellular Motion Sdn Bhd, BESTMobile telah menandatangani perjanjian dengan Friendi Mobile (www.friendimobile.my) sebuah syarikat milik Virgin Mobile Middle East & Africa (MEA) dan Kumpulan Peransang Selangor serta Samena Telecom Ltd. untuk membangunkan satu konsep perniagaan B-Brand. FriendiMobile menjadi teknologi partner manakala BESTMobile menjadi marketing arm yang akan membangunkan program ini. Status BESTMobile adalah sebuah Telco yang memegang lesen Mobile Virtual Network Operator (MVNO)                                                                                                                                                                                                                  
BESTMobile, dipimpin oleh pengarah-pengarah yang terdiri dari 7 orang pakar yang memiliki lebih 10 tahun pengalaman dalam bidang minyak & gas, perbankan, perundangan dan telekomunikasi di dalam dan luar negara.                                                                                                                                                                                                  
BESTMobile menawarkan perkhidmatan talian telefon kepada pengguna menggunakan nombor awalan 011-38xx xxxx dengan menggunakan rangkaian Umobile dan Maxis sebagai rangkaian teras. BESTMobile juga menggunakan Nama Penyelia Perkhidmatan (SPN) sendiri iaitu MyBEST yang akan terpapar pada setiap telefon pengguna dan menggunakan server sendiri.                                                                                                                                                                                                      
BESTMobile, menggunakan kombinasi antara teknologi telekomunikasi dan sistem pemasaran pintar dengan memiliki sistem sms sendiri dan sistem USSD. Selain itu BESTMobile juga mendapat sokongan dari sistem teknologi terkini dari VirginMobile MEA.                                                                                                                                                                                                                                                                                  
BESTMobile menyediakan pelan harga yang mewakili semua golongan dari pelajar, golongan bekerja dan juga warga asing. Pelan yang ditawarkan bukan sahaja amat menjimatkan tetapi tersedia pelbagai pilihan istimewa dan peluang menjadi Usahawan Telekomunikasi dengan modal yang sangat minima rendah bermula RM 49


Modal rendah dan no-money-gameBestMobile ni nak mulakan bisnesnya sangat mudah, RM49 saja dan korang akan dapat kredit RM10 tersedia. Aku takkan review lebih2 pasal pelan pemasaran sebab benda tu dah ada nak korang email ke dan download, apa yang aku review benda yang "jarang" orang nampak.

Komisen Penajaan MGM (Member Get Member)

Anda bebas memperkenalkan kepada sesiapa sahaja simcard ini. Tiada had. Anda BEBAS nak memperkenalkan simkad ini kepada seberapa ramai yang anda mahu. SETIAP penyertaan yang anda berjaya aktifkan menggunakan ID / lesen perniagaan anda, anda akan DI BAYAR RM 20 seorang. Tiada HAD. 100 orang kawan yang bertukar ke simcard BEST, RM 2000 lah yang anda dapat.

 Nak try boleh la CLICK SINI 


Orang kata kalau tak try tak tahu kan RM49 takde la sampai gadai tanah pon so apa salahnya heheheheeh

NEVER GIVE UP...YOU WILL NEVER WALK ALONE

No comments:

Post a Comment

A Better ME

LilySlim Diet days tickers